Laden Evenementen

« All Events

 • Dit event is voorbij.

EVE Healthcare

Congres


29 mei 2019 van 10:00 am tot 5:00 pm

EVE Healthcare – Enversed Virtual Events Healthcare

EVE Healthcare combineert de medische en technische sector in een uniek congres. Creatieve ideeën worden omgezet in concrete toepassingen voor de medische sector van nu en de toekomst zodat jij als bezoeker weggaat met de benodigde tools om je gewenste ontwikkelingen te bewerkstelligen.

Over EVE Healthcare
Het congres is opgebouwd rondom 6 speerpunten die actueel zijn binnen de medische wereld van nu én de toekomst. Door middel van lezingen, workshops en VR, AR, en MR-ervaringen ontvang je doelgerichte informatie die daadwerkelijk toepasbaar is binnen je vakgebied en/of ambitie. Aan het einde van deze inspiratievolle dag eindigen we met een netwerkborrel waar je je nieuwe ideeën verder verdiept met anderen uit verschillende vakgebieden onder het genot van een hapje en een drankje.

Een persoonlijk programma
EVE Healthcare is opgedeeld in zes rondes. Bij iedere ronde heb je de keuze om een van de lezingen, workshops of high-end ervaringen bij te wonen. Deze zijn toegespitst op een van de zes EVE-speerpunten. Zo bepaal je zelf het ritme van de dag op basis van de mate van verdieping de je zoekt in ieder thema en stel je een persoonlijke dagplanning samen met een combinatie van lezingen, workshops en ervaringen op basis van jou interesses. Tevens wordt er een heerlijke lunch aangeboden van hartige en zoete broodjes in de middagpauze.

De zes speerpunten van EVE Healthcare

 • Patiëntervaring verbeteren
  VR inzetten om de patiënt voor te bereiden op operaties of als welkome afleiding tijdens de operatie om de pijnervaring te verminderen.
 • Training en Educatie
  Stap in de wereld van de zorgvraag. Dankzij VR en AR is het mogelijk een situatie zodanig te simuleren dat het net lijkt alsof het echt gebeurt.
 • Revalidatie
  Revalideren kan zoveel leuker en makkelijker zijn dankzij verschillende innovatieve oplossingen. Op een natuurlijke manier gestimuleerd worden middels VR.
 • Communicatie en kennis delen
  Technologie combineren met de menselijke kennis verbreed de mogelijkheden in de zorg. Hoe kunnen we elkaar op fysieke afstand helpen?
 • Toepassingsmogelijkheden
  VR maakt reizen mogelijk zonder je te verplaatsen. Door een bril op te zetten stap je even in een andere wereld, ervaring en kan je je inleven.
 • Bio- en Neurofeedback
  Wat als we nog een stapje verder gaan en ook je andere zintuigen kunnen prikkelen en metingen bij kunnen houden?

Klik hier voor het volledige programma en via deze link kunt u uw tickets bestellen.

Details

Date:
29 mei 2019
Time:
10:00 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Data-/telecommunicatie | Industriele Automatisering
Event Tags:
,
Website:
https://www.brainport.nl/evenementen/enversed-virtual-events-healthcare-2019

Organisator

Brainport Development
Telefoon:
+31 40 751 24 24
E-mail:
info@wire2016.eu
Website:
http://www.wire2016.eu/
Advertisment ad adsense adlogger