Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Engineering Materials 2015

Vakbeurs


8 december 2015 van 10:00 am tot 10 december 2015 van 6:00 pm

vakbeurs Engineering Materials 2015

Vakbeurs Engineering Materials 2015

Op 8, 9 en 10 december 2015 vindt Engineering Materials 2015 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Hét platform waar engineers, ontwikkelaars, bewerkers en specialisten op gebied van materialen, behandelen en verwerken elkaar vinden.

Er is volop de mogelijkheid om  product-, project- en  toepassingsinformatie met elkaar uit te wisselen op de Engineering Materials 2015. Materiaalleveranciers hebben een brede kennis van hun eigen producten, en engineers zijn nieuwsgierig naar wat die producten kunnen betekenen voor hun ‘uitdagingen’. Uitdagingen die vragen om innovatieve, creatieve en specialistische oplossingen. Op Engineering Materials 2015 komen vele matches tot stand. Samenwerkingen die zorgen voor vooruitgang. Engineering Materials bundelt haar krachten met de vakbeurs NEW Industries. Bezoek aansluitend ook deze beurs waar innovatieve organisaties elkaar ontmoeten en werken aan fabrieken van de toekomst.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Benieuwd naar de laatste trends en technieken? Bezoek het kennispaviljoen op de Engineering Materials 2015 en laat je inspireren door de lezingen over innovaties in materiaaltoepassingen.

Vragen over materiaaleigenschappen?

In welke mate moet het materiaal van uw product vervormbaar, UV- en weerbestendig, thermisch belastbaar, isolerend, lichtgewicht, slijtvast of recyclebaar zijn? Op de vakbeurs Engineering Materials 2015 ontdekt u de materiaaleigenschappen die van uw product een succes maken.

Composites square

‘Composites Square’ is de ontmoetingsplek op Engineering Materials 2015. De vezelversterkte kunststoffen en de gunstige materiaaleigenschappen van composieten staan hier centraal.

lezingen Engineering Materials 2015

Aluminium, het groene metaal
Aluminium draagt door de unieke combinatie van eigenschappen bij aan een duurzame wereld. Het is licht, sterk, corrosiebestendig en vooral duurzaam doordat het oneindig recyclebaar is zonder kwaliteitsverlies. Produceert u aluminium producten of brengt u deze als handelaar op de markt? Dan mag u deze lezing niet missen als inspiratiebron om u te kunnen onderscheiden naar uw (toekomstige) klanten met aluminium als ‘groen’ metaal!

Een overzicht van moderne oppervlaktetechnieken voor materialen
Doel van een goede oppervlaktebehandeling is het verfraaien van het object, het conserveren van het product of het verbeteren van de eigenschappen van het materiaal. Naast de meer traditionele oppervlaktebehandelingen komen er steeds meer nieuwe oppervlaktebehandelingen met elk hun specifieke toepassingsgebied. Ook komen er door restricties in het gebruik van SVHC stoffen, vervangende stoffen die meestal weer nieuwe mogelijkheden of beperkingen introduceren. Tot slot zullen we nog ingaan op de toekomst. Welke mogelijkheden en moeilijkheden zijn er bijvoorbeeld met 3D metal printing, nano technologie en nieuwe substraten.

Details

Start:
8 december 2015 van 10:00 am
End:
10 december 2015 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Materialen (engineering)
Event Tags:
Website:
http://booking.evenementenhal.nl/nl/engineering-materials/gorinchem

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
Gorinchem, 4207 HZ Nederland
+ Google Maps

Organisator

Evenementenhal Gorinchem
Telefoon:
0183 - 680 680
Advertisment ad adsense adlogger