Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Energy Storage event

Congres


13 februari 2020 van 9:30 am tot 5:00 pm

Energy Storage event

Energy Storage event – voordelen en uitdagingen van energieopslag

Na een succesvolle eerste editie vindt op 13 februari 2020 de tweede editie van Energy Storage event plaats in Van der Valk hotel Vianen.

Het Energy Storage event informeert u door middel van neutrale kennisoverdracht over de voordelen en uitdagingen van energieopslag. De toenemende productie van duurzame wind- en zonne-energie, het klimaatakkoord, de energietransitie en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van accu’s en batterijen bieden hiervoor genoeg gespreksstof.

Energieopslag biedt concrete voordelen voor steeds meer toepassingsgebieden, denk hierbij aan elektrische voertuigen en transport in het algemeen, gebouwen, datacenters, het energienetwerk en de infrastructuur.

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

De energietransitie in de wereld vraagt om een actuele aanpak van energieopslag. Dat is niet alleen van belang voor een smart grid met duurzame/nieuwe energiebronnen, maar ook voor diverse situaties in de praktijk van de industrie. Er zijn kansen in veel toepassingsgebieden: voor elektrische voertuigen, transport in het algemeen, gebouwen, datacenters en de algehele infrastructuur biedt energieopslag voordelen in stabiliteit, effectiviteit en efficiency.

Details

Date:
13 februari 2020
Time:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Event Tags:
Website:
https://fhi.nl/energystorage/
Advertisment ad adsense adlogger