Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Energy Storage Europe

Vakbeurs


12 maart 2019 van 9:00 am tot 14 maart 2019 van 5:00 pm

Energy Storage Europe

Vakbeurs Energy Storage Europe

ENERGY STORAGE EUROPE is hét evenement als het gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van energieopslag. Het is een evenement waarin congres & beurs gecombineerd worden.

In 2015 werd Energy Storage Europe (Expo & Conference) voor het eerst samen gehouden met de International Renewable Energy Storage Conference (IRES 2015), waar zo’n 1.500 internationale deelnemers en zo’n 100 exposanten elkaar ontmoetten in Düsseldorf.

Productgroepen

sprekers en bedrijven & instanties die de laatste technologieën en producten presenteren op het gebied van energieopslag.

Bezoekersdoelgroepen

de energiesector (vertegenwoordigers van PV, wind, biomass etc.), fabrikanten van componenten voor de (regeneratieve) gasindustrie, fabrikanten van electrolyzers en brandstofcellen, carriers van gasdistributiesystemen, leveranciers van gascomponenten, energiecentrales and toeleveranciersmanagement van utiliteitsbedrijven, publieke utiliteitsbedrijven, vervoerders van electriciteitsnetwerken, Hoge-kwaliteits batterijfabrikanten, collectieve facilitieten / overheidsinstituten, gemeenten, onderzoeksinstituten, facility managers, Research and development, universiteiten
fabrikanten van thermische opslagapparatuur, fabrikanten van componenten voor compressoren, generatoren, blokverwarmingsstations, consulting en services, media, verenigingen, ministeries, woningbouwcorporaties

Statistieken

1800 deelnemers uit 46 landen en 160 exposanten

Details

Start:
12 maart 2019 van 9:00 am
End:
14 maart 2019 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Elektrotechniek | Transport, opslag en verpakken
Website:
http://www.energy-storage-online.com/
Advertisment ad adsense adlogger