Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Energy Storage Europe 2018

Vakbeurs


13 maart 2018 van 9:00 am tot 15 maart 2018 van 5:00 pm

Energy Storage Europe 2018 vakbeurs

Energy Storage Europe 2018 is hét evenement als het gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van energieopslag. Het is een evenement waarin congres & beurs gecombineerd worden.

In 2015 werd Energy Storage Europe (Expo & Conference) voor het eerst samen gehouden met de International Renewable Energy Storage Conference (IRES 2015), waar zo’n 1.500 internationale deelnemers en zo’n 100 exposanten elkaar ontmoetten in Düsseldorf.

Productgroepen

sprekers en bedrijven & instanties die de laatste technologieën en producten presenteren op het gebied van energieopslag.

Bezoekersdoelgroepen Energy Storage Europe 2018

De energiesector (vertegenwoordigers van PV, wind, biomass etc.), fabrikanten van componenten voor de (regeneratieve) gasindustrie, fabrikanten van electrolyzers en brandstofcellen, carriers van gasdistributiesystemen, leveranciers van gascomponenten, energiecentrales and toeleveranciersmanagement van utiliteitsbedrijven, publieke utiliteitsbedrijven, vervoerders van electriciteitsnetwerken, Hoge-kwaliteits batterijfabrikanten, collectieve facilitieten / overheidsinstituten, gemeenten, onderzoeksinstituten, facility managers, Research and development, universiteiten

fabrikanten van thermische opslagapparatuur, fabrikanten van componenten voor compressoren, generatoren, blokverwarmingsstations, consulting en services, media, verenigingen, ministeries, woningbouwcorporaties

Statistieken

1800 deelnemers uit 46 landen en 160 exposanten

Details

Start:
13 maart 2018 van 9:00 am
End:
15 maart 2018 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Elektronica | Elektrotechniek | Industriele Automatisering | Meet- en regeltechniek
Website:
http://www.energy-storage-online.com/
Advertisment ad adsense adlogger