Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Energie besparen met uw industriële waterzuivering


6 februari 2018 van 12:00 pm tot 8:00 pm

| Gratis

3 grote partijen slaan hun handen ineen; Endress+Hauser, KSB en Danfoss. Kom naar dit unieke seminar!

Wij gaan u helpen energie te besparen met uw industriële waterzuivering; met andere woorden uw waterzuivering energie-efficiënt te maken.
Op 6 en 8 februari 2018 organiseren wij een interessante themadag waarbij wij u gezamenlijk informeren over besparingspotentieel en waarbij u de mogelijkheid heeft om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Wij bieden u tevens volop de ruimte voor het stellen van vragen of voor een persoonlijk gesprek met één van onze collega’s.
Hiervoor hebben wij twee toplocaties uitgekozen; de Johan Cruijff Arena in Amsterdam en het Philips stadion in Eindhoven.

Danfoss, Endress+Hauser en KSB zijn drie spelers die graag de voorzet geven naar een efficiënte waterzuivering. Wilt u weten hoe u niet buitenspel komt te staan als het gaat om energie- en kostenbesparing in uw afvalwaterzuivering? Kom dan naar ons gezamenlijk event.

Wij nodigen u uit voor een tactische bespreking op 6 februari in het Philips PSV Stadion of 8 februari in de Johan Cruijff Arena. En nee, het gaat niet over voetbal maar wel over iets wat u aan het hart gaat: kostenbesparing in uw afvalwaterzuivering.

Details

Date:
6 februari 2018
Time:
12:00 pm tot 8:00 pm
Cost:
Gratis
Website:
www.nl.endress.com/afvalwaterseminar2018

Organisator

Endress+Hauser B.V.
Telefoon:
035 69 58 611
E-mail:
marketing@nl.endress.com
Website:
www.nl.endress.com

Locatie

Philips Stadion, Eindhoven
Frederiklaan 10A
Eindhoven, 5616 NH Nederland
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger