Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Elektro Vakbeurs 2018

Vakbeurs


11 september 2018 van 1:00 pm tot 13 september 2018 van 9:00 pm

Elektro Vakbeurs 2018

Elektro Vakbeurs 2018 voor de elektrotechniek (installatie, industrie en energie)

Elektro Vakbeurs 2018 is thuiskomen voor Elektro professionals en zorgt ervoor dat u met een agenda vol afspraken en een hoofd vol inspiratie huiswaarts keert. Bovendien, met op zak een portefeuille vol nieuwe kansen! Als bezoeker bent u gegarandeerd van drie effectieve beursdagen, waarbij de gemoedelijke sfeer kenmerkend is. De ontspannen, ongedwongen setting tezamen met de belangrijke branche inzichten zijn de succesfactoren van deze beurs.

Elektro Vakbeurs 2018 vindt plaats in september en zijn de dagen die rood omcirkeld staan uw agenda als vakprofessional uit de elektrotechniek. Een mooie afsluiter van het jaar en het enige event waar een beurs wordt gecombineerd met kennis, inspiratie, innovatie en beleving.

Alle disciplines van elektrotechniek (installatie, industrie en energie) komen samen tijden Elektro Vakbeurs 2018. Het verbinden van machines en systemen zodat er intelligente, zelforganiserende netwerken ontstaan wordt steeds belangrijker binnen de elektrotechniek. En natuurlijk staat Smart Industry samen met vele ontwikkelingen binnen de sector op het programma.

Elektro Vakbeurs speelt in op actuele thema’s uit de branche. Uit onderzoek van USP Marketing en UNETO VNI naar onderwerpen waar u als elektro professional van wakker ligt, bespreken wij deze thema’s in het kennisprogramma. Enkele topics zijn duurzaamheid, de groeiende rol van ICT, het slimmer en sneller werken, het tekort aan technisch personeel en veiligheid.

Er zijn diverse inspiratiepleinen waar producten, technieken en vooruitstrevende oplossingen getoond worden. Deze pleinen zijn gekoppeld aan thema’s die aansluiten op de huidige ontwikkelingen in de elektromarkt: Living, Security, Industry en Energy. Door middel van persoonlijk contact, inspiratiesessies en productbeleving komt u in contact met vooruitstrevende bedrijven uit de industrie.

Details

Start:
11 september 2018 van 1:00 pm
End:
13 september 2018 van 9:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Elektronica | Elektrotechniek | Industriele Automatisering
Website:
http://www.elektrovakbeurs.nl
Advertisment ad adsense adlogger