Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

E&A 2019

Vakbeurs


14 mei 2019 van 10:00 am tot 16 mei 2019 van 5:00 pm

E&A 2019

E&A 2019 –  dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Van dinsdag 14 mei tot en met donderdag 16 mei kunt u in de Jaarbeurs Utrecht terecht voor E&A 2019 (Electronics & Applications), dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux.

Op de E&A-beurs ontmoet de bezoeker de gehele keten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A 2019 de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

Engineers & Innovators

De beurs Electronics & Applications richt zich op engineers en innovators. Engineers zien op de beurs de nieuwste mogelijkheden om hun ontwerp te verbeteren. Innovators hebben niet per definitie verstand van elektronica, maar zijn op zoek naar partners die helpen om hun innovatieve ideeën te verwezenlijken.

De bezoekersdoelgroepen van E&A 2019 komen uit diverse toepassingsgebieden:

–    Industrial Equipment
–    Data- en telecommunicatie
–    Medical Equipment
–    Office & Communication Equipment
–    Domotica
–    Automotive
–    Consumer Products
–    Utiliteit
–    Aerospace & Avionics
–    Safety & Security
–    Defence
–    Transport
–    Laboratory Equipment

Productielijn E&A 2019

In het voorjaar van 2018 is met equipment- en productiebedrijven afgestemd (ook daarvoor telefonisch bij betrokken bedrijven), om de elektronica voor de gadget niet meer LIVE te produceren. Op vrijdag 2 november 2018 wordt besproken hoe een plein met demonstraties van machines het beste ingevuld kan worden. Dat is voor geïnteresseerde bedrijven het moment om mee te praten over de gewenste aanpak.

Gadget E&A 2019

In het voorjaar van 2018 heeft een groep betrokken bedrijven zich uitgesproken voor een restyling van een geslaagd gadget uit het verleden. Met een eigen insteek vanuit actuele technische mogelijkheden kan de ontwikkelaar een gadget een restyle geven. De gadget zal leuk, simpel en actueel worden, waarbij leveranciers van componenten, test- & meetbedrijven, productie en equipment bedrijven betrokken worden bij de realisatie.

De KompasKlok van Ymif Engineering zal een restyle krijgen, die concreet besproken wordt tijdens het eerste overleg op 2 november 2018. Voordelen die betrokken bedrijven terug krijgen zijn publiciteit, contactmomenten tijdens de beurs en netwerkkansen.

Details

Start:
14 mei 2019 van 10:00 am
End:
16 mei 2019 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Data-/telecommunicatie | Elektronica | Elektrotechniek | Sensoren
Website:
https://fhi.nl/eabeurs/
Advertisment ad adsense adlogger