Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

DNHK in bedrijf BIJ FESTO

Seminar


25 september 2019 van 1:30 pm tot 4:00 pm

‘DNHK IN BEDRIJF’ BIJ FESTO B.V.

In het kader van de evenementenreeks ‘DNHK in bedrijf’ bezoeken wij op 25 september a.s. het globaal opererend familiebedrijf Festo B.V. in Delft.

Het bedrijf levert pneumatische en elektrische automatiserings-technologie aan de industrie- en procesautomatisering. Veel bedrijven hebben te maken met een gebrek aan goed geschoold technisch personeel. Daarom investeert Festo Didactic 1,5% van de omzet in trainingen op het vlak van automatiseringstechnologie. Festo Didactic is daarmee wereldwijd leider in professionele industriële trainingen.

Maak van de gelegenheid gebruik om andere ondernemers uit uw vakgebied te ontmoeten!

DATUM:   25.09.2019

TIJDSTIP: 13.30 – 16.00 uur

LOCATIE: Festo B.V. Delft

Over Festo
Festo is een globaal opererend familiebedrijf. Het bedrijf levert pneumatische en elektrische automatiseringstechnologie aan de industrie- en procesautomatisering. Veel bedrijven hebben te maken met een gebrek aan goed geschoold technisch personeel. In een tijd van snelle technologische ontwikkelingen is kennis van strategische waarde en daarom investeert Festo onder de noemer Festo Didactic 1,5% van de omzet in trainingen op het vlak van automatiseringstechnologie. Niet alleen voor de eigen medewerkers, maar ook voor klanten, studenten en stagiairs. Festo Didactic is daarmee wereldwijd leider in professionele industriële trainingen.

Programma
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Welkomstwoord Günter Gülker, directeur DNHK
14.05 uur Presentatie Festo Didactic & themapresentatie Fachkräftemangel/Industrie & Onderwijs, Marcel Pleijsier, Industry Sales Manager Festo Didactic Benelux
14.30 uur Rondleiding Festo Didactic
15.30 uur Netwerkborrel
16.00 uur Einde

Doelgroep
Het bedrijfsbezoek is bedoeld voor DNHK-leden en relaties uit de betreffende branche. Meer informatie over het DNHK-lidmaatschap vindt u hier.

Details

Date:
25 september 2019
Time:
1:30 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.dnhk.org/nl/evenementen/details/dnhk-in-bedrijf-bij-festo-bv/
Advertisment ad adsense adlogger