Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Digital Marketing in technische B2B – deel 2: de dagelijkse praktijk

Seminar


15 mei 2019 van 4:00 pm tot 8:00 pm

| Gratis bij eerste keer kennismaken

In consumenten markten is digital marketing al ver doorgevoerd. Websites, webwinkels, webcare, gebruikerscommunities maar ook data analyses en zelfs het aanbieden van ‘special offers’ op basis van digitale locatiegegevens in een winkelstraat of een winkel zelf wordt al veelvuldig toegepast.  Digital marketing in een technische B2B omgeving leent zich niet direct voor dit soort zaken. Maar waarvoor dan wel?

Tweede sessie Digital Marketing tweeluik
Op woensdag 13 maart ging Dr. Efthymios Constantinedes in de eerste masterclass van dit tweeluik over digital marketing in op trends en ontwikkelingen hierin die relevant zijn voor technische B2B bedrijven.

Tijdens de tweede masterclass rond het thema ‘digital marketing’ voor bedrijven in de maakindustrie staat de praktijk centraal. Rogier van der Veen (Directeur Caldera Group) en Fabian van Knijff (Directeur Sigma Solutions) delen praktijkvoorbeelden en ervaringen die zij gezamenlijk hebben opgedaan in digital marketing in (technische) B2B. Vanuit die gezamenlijk meer dan 40-jarige werkervaring bespreken zij thema’s als:

  • Online Search (o.m. SEO & SEA)
  • Search & Navigation
  • Account Based Marketing
  • Leadgeneratie & Call2Action
  • Campagnes
  • Het (online) koopproces

Het is hun doel om elke deelnemer tenminste drie ideeën mee te geven waarmee zijn de volgende (werk)dag resultaten kunnen realiseren.

Gijs Werner (Group Marketing Director) toont tenslotte de stappen die gastheer itsme inmiddels gezet heeft in een steeds verder gaande digitatliserende wereld. En tevens welke invloeden dit heeft op de (digitale) marketing aanpak en het business model van een van oorsprong groothandels organisatie.

Locatie en tijdstip
We zijn deze middag te gast bij ITSME – Raamsdonksveer. De adresgegevens volgen na aanmelding.

Aanvang 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur).

Interesse in deelname?
Deelname voor leden en mensen in het bezit van een deelname code is gratis.
Voor niet-leden bedragen de kosten € 175,- (excl. btw). Heb je echter nog niet eerder deelgenomen aan een masterclass van STEM Industrial Marketing Association, dan kun je deze keer gratis kennismaken met onze activiteiten. Laat het ons weten via het formulier achter deze link.

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
085 104 65 36
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com

Locatie

itsme, Raamsdonksveer
Steurweg 2
Raamsdonksveer, 4941 VR Nederland
+ Google Maps
Website:
www.http://nl.itsme.eu/nl.itsme.eu
Advertisment ad adsense adlogger