Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Deep Learning en Factory Automation

Lezing


12 juni 2019 van 10:00 am tot 10:30 am

Van de telefoons in onze binnenzak tot de realiteit van zelfrijdende auto’s, is de consumenteneconomie begonnen om gebruik te maken van de kracht van Deep Learning neurale netwerken. Deep Learning heeft zich ontwikkeld als een fundamentele technologie in de spraak-, tekst- en gezichtsherkenning die we gebruiken in onze mobiele en draagbare apparaten. Dezelfde technologie migreert nu naar geavanceerde productiepraktijken voor kwaliteitsinspectie en andere op beoordelingsfuncties gebaseerde toepassingen.

De op Deep Learning gebaseerde beeldanalyse combineert de specificiteit en flexibiliteit van menselijke visuele inspectie met de betrouwbaarheid, consistentie en snelheid van een geautomatiseerd systeem. Deep Learning modellen kunnen onaanvaardbare defecten onderscheiden en natuurlijke variaties in complexe patronen ‘begrijpen’. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan nieuwe voorbeelden zonder hun kernalgoritmen opnieuw te programmeren. Deze technologie biedt fabrikanten de mogelijkheid om problemen op te lossen die traditionele toepassingen van machine vision niet kunnen, en dit met een grotere robuustheid en betrouwbaarheid.

Tijdens deze workshop zullen we een enkele voorbeelden van uitdagende productietoepassingen tonen waarbij beeldverwerking en Deep Learning effectbeoordelingen op deelslocatie, inspectie, classificatie en karakterherkenning effectiever kunnen uitvoeren dan mensen of traditionele machine vision-oplossingen.

Dit betreft een lezing op het event ‘Vision, Robotics & Motion’

Details

Date:
12 juni 2019
Time:
10:00 am tot 10:30 am
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering
Website:
http://bit.ly/2JBywz4
Advertisment ad adsense adlogger