Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

De Wereld Draait Duurzaam Door

Seminar


17 april 2019 van 3:30 pm tot 4:30 pm

De Wereld Draait Duurzaam Door komt voort uit twee duurzame initiatieven: de Week van de Duurzaamheid en het project De Technische 2.0. Tijdens deze verrassende talkshow onderzoeken we samen met studenten, ondernemers en docenten de ontelbare mogelijkheden die duurzaamheid biedt.

Natuurlijk zijn er spraakmakende tafelgasten die ons meenemen in hun vaak verrassende visie op technologie en de circulaire economie. Buiten de afspraken in de grote wereld om zal blijken dat de duurzame revolutie in onze eigen kleine wereld al lang is begonnen.

Het programma wordt opgeluisterd met muzikale bijdragen van studenten en huisdichter Paul Marcelis zal de fameuze Nico Dijkshoorn doen verbleken. Presentator van deze talkshow is Marcel Rözer. Aansluitend proosten we gezamenlijk op een duurzame toekomst tijdens de afsluitende borrel.

Wil je nog meer inspiratie voor duurzaam opleiden in de techniek? Kom dan op 17 april naar het Technovium in Nijmegen.

 Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur Start talkshow De Wereld Draait Duurzaam Door
16.45 uur borrel

Duurzaamheidsmarkt
Voorafgaand aan de talkshow De Wereld Draait Duurzaam Door bent u van harte welkom op de Duurzaamheidsmarkt, welke plaatsvindt in het atrium van het Technovium op 17 april tussen 12:00 en 15:00 uur. Op de markt presenteren studenten èn bedrijven uit de regio hun ideeën en producten voor een duurzame toekomst.

Details

Date:
17 april 2019
Time:
3:30 pm tot 4:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-wereld-draait-duurzaam-door-57607916830

Organisator

De Technische

Locatie

Technovium
Heyendaalseweg 98
Nijmegen, 6525EE Netherlands
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger