Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

SMC050


25 februari 2019 van 7:00 pm tot 9:30 pm

SMC050 heeft zeven jaar bestaan en nu gaan we zeven jaar vooruitkijken. We hebben zeven oud sprekers gevraagd om vooruit te kijken in hun vakgebied en dat te doen in zeven minuten.
Dit is de lijst met sprekers en de onderwerpen:

** Roos van Vugt – Future of Social Media
** Bennie Mols- Future of Robotics
** Winand Slingenberg – Future of 3D printing
** Martijn de Groot – Future of Quantified Self
** Brechtje de Leij – Future of Mobile
** Rutger van Zuidam – Future of Blockchain
** Sander Duivestein – Future of A.I.

Dus: in het kort hun visie op de toekomst van hun vakgebied.

Wat is er gelukt en wat niet? Wat is tegen die tijd tegengevallen? Ziet het er echt anders uit of valt dat wel mee? Wat was verrassend? Waar waren de verwachtingen te hoog gespannen? Ze vertellen het ons in het kort. Mis het niet!
========================================

De allerlaatste SMC050!

We stoppen (bijna).
Vrienden van SMC050! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 25 februari 2019 is de allerrrrrlaatste editie van SMC050. Wij als organisatie hebben besloten om te stoppen. SMC050 is tot dusver altijd succesvol geweest dankzij onze tijd en aandacht, maar op het moment dat andere zaken deze tijd en aandacht vragen, moet je ook durven loslaten.

60 edities, 7 jaar, 130 sprekers
Wat meer dan zeven jaar geleden begon als een kleinschalig evenement in een bedrijfspand aan de Oosterhamrikkade in Groningen is in die tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd evenement in Noord Nederland op het gebied van digitale technologie. Meer dan 130 sprekers verspreid over 60 edities (check Youtube) die spraken tijdens SMC050 over de impact van de digitalisering. Wij waren vrijwel altijd het eerste evenement met onderwerpen als Blockchain, Artificial Intelligence, Cryptocurrencies, China, Smart farming, Startups en andere technologische trends.

SMC050 voor jullie…
Wij bedanken bezoekers, sprekers, partners, mede-organisatoren en andere stakeholders. Zonder jullie was er helemaal geen SMC050. Alle 60 edities waren wij opnieuw blij verrast dat er zoveel mensen kwamen. Wij hebben genoten van de positiviteit. We kunnen merken dat we echt iets hebben toegevoegd. Er zijn vriendschappen ontstaan, verdienmodellen aangepast, nieuwe bedrijven gestart, heel veel nieuwe ideeën geboren, maar vooral: kennis geabsorbeerd. Er staat een toffe community van 3700 digital minded mensen.

Dankbaar.
Dank aan al die duizenden bezoekers die de afgelopen jaren zijn geweest. Dank aan al die partners die geld of diensten hebben geleverd om SMC050 te laten bestaan. Dank aan de meedenkers, de volgers, de ambassadeurs, de bloggers. Dank aan iedereen die op wat voor wijze ook heeft bijgedragen aan het succes van SMC050. Je merkt het: wij zijn dankbaar.

Nog 1 keer: out with a bang!
Was dit het dan? Niet helemaal. 25 februari 2019 is dus de laatste editie van SMC050. Nog een laatste keer elkaar treffen. Nog een keer knallen. We zouden het geweldig vinden wanneer jij erbij kon zijn. Zet jij 25 februari in je agenda?

Hopelijk zien we je dan!

Groet, Jarno, Antje en Martine.

Details

Date:
25 februari 2019
Time:
7:00 pm tot 9:30 pm
Website:
https://www.meetup.com/SMC050/events/257284880/

Locatie

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen, nl
+ Google Maps

Organisator

SMC050
Advertisment ad adsense adlogger