Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Data als potentieel wapen: Don Eijndhoven – Dutch OsintGuy – Prodicom

Seminar


25 april 2019 van 5:30 pm tot 9:30 pm

Heb jij geen VIP uitnodiging per e-mail ontvangen maar wil je er toch graag bij zijn? Meld je dan aan voor de reservelijst, wie weet komt er nog een plekje voor je vrij! Aanmelden voor de reservelijst kan hier: Prodicom Netwerkclub Reservelijst.

DATA ALS POTENTIEEL WAPEN – BESCHERM JOUW DATA

25 APRIL 2019 – START 17:30

Programma
17:30 – Ontvangst
18:00 – Diner
19:00 – Start sprekers 
21:00 – Borrel
22:00 – Einde

DON EIJNDHOVEN

is een expert op het gebied van Cyber Security, digitale geopolitiek, informatiebeveiliging en oorlogsvoering in het digitale domein. Met een lange en actieve carrière aan het front van cyber ontwikkelingen betrad hij enkele jaren geleden de internationale cyber gemeenschap en is hier sindsdien niet meer weg te slaan.

Hij schrijft periodiek voor diverse websites en tijdschriften en staat geregeld als spreker op het podium over onderwerpen zoals digitale spionage en oorlogsvoering, misdaad via het internet, identiteitsfraude en de internationale politiek rondom Cyber.

TOPIC: CYBER WARFARE DOSSIER: RUSLAND

Buiten het zicht van de gemiddelde burger is wereldwijd al meer dan 10 jaar een digitale wapenwedloop gaande, doorgaans ‘cyber warfare’ genoemd. Ieder land heeft zo zijn eigen interpretatie en politieke doelen. Deze presentatie gaat over Rusland, een van de grotere spelers op het wereldtoneel. Hoe zien zij cyber warfare? Hoe wordt het bedreven en wat betekent dit voor ons?

NICO (DUTCH_OSINTGUY)

is gespecialiseerd in OSINT. Hij eet, slaapt en leeft alles wat te maken heeft met OSINT, Cyber ​​Intelligence en analyse met meer dan 20 jaar ervaring. Nico is een gerespecteerde internationale docent, instructeur en consultant over onderwerpen als OSINT, IoT en Operations Security bij Fortune 500-bedrijven en -regeringen.

TOPIC: INFORMATIE ALS POTENTIEEL WAPEN

Weet jij wat er online te vinden is over je? Weet je ook hoe deze informatie als een potentieel wapen tegen je gebruikt kan worden, jouw bedrijf, jouw vermogen of zelfs je dierbaren?

Misschien heb je gelezen hoe geheime militaire bases in kaart gebracht kunnen worden met een online sport app. Of staat jouw zakelijk e-mailadres in haveibeenpwned?

Je geeft als manager een jarige collega een cadeau en jullie gaan samen op de foto. Jullie staan samen voor jouw bureau en de foto wordt online gezet. Potentiële phishers weten nu wat voor OS je gebruikt en kunnen gerichter aanvallen doen. Misschien zit er nog een post-it op het scherm met een wachtwoord en naam van de wifi. Of op het scherm staat een vertrouwelijke email, maar door te inzoomen kan de hacker de hele mail lezen.

Nico maakt mensen bewust van de risico’s en geeft ze tips hier beter mee om te gaan en alerter te reageren bij verdachte dingen.

Opgave dieetwensen of allergieën
Wellicht heb je dieetwensen of allergieën waar we rekening mee kunnen houden.
Wil je ons dit dan uiterlijk maandag 21 april a.s. laten weten via ?

Fotograaf
Tijdens de evenementen zal een fotograaf aanwezig zijn om foto’s te nemen voor publicatie op de website van Prodicom, Social Media en de nieuwsbrief. Wil je liever niet op de foto, wil je ons dit dan uiterlijk maandag 21 april a.s. laten weten via ?


Meer lezen over de Prodicom Netwerkclub? Kijk hier: https://www.prodicom.nl/prodicom-netwerkclub/

Heb jij geen VIP uitnodiging per e-mail ontvangen maar wil je er toch graag bij zijn? Meld je dan aan voor de reservelijst, wie weet komt er nog een plekje voor je vrij! Aanmelden voor de reservelijst kan hier: Prodicom Netwerkclub Reservelijst.

Details

Date:
25 april 2019
Time:
5:30 pm tot 9:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-data-als-potentieel-wapen-don-eijndhoven-dutch-osintguy-prodicom-55903230066

Organisator

Prodicom

Locatie

Mereveld Utrecht
9 Mereveldseweg
Utrecht, UT 3585 LH Netherlands
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger