Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Dag van de Industrie 2018


10 september 2018 van 10:00 am tot 5:00 pm

Minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes geeft zijn visie op de rol van de Nederlandse industrie als motor van innovatie, productiviteit en export.

In tafeldiscussies geven o.a. econoom Barbara Baarsma, Jacqueline Cramer, Ton Heerts, Anton van Beek en Willem van der Leegte hun blik op hoe onze industrie wereldleider kan worden op gebied van deze transities. We sluiten de middag met een panelgesprek met o.a. leden van de Tweede Kamer en ondernemers over de uitdagingen en hoe deze aan te pakken.

U kunt de industrie ook in actie zien op deze dag. Tijdens het voorprogramma van 10.00 uur tot 14.00 uur kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan een unieke rondleiding over het complex van Tata Steel in IJmuiden en is er een expo van onze Nederlandse industriële ondernemingen en producten.

De Dag van de Industrie 2018 is een initiatief van onder andere FHI, FME, FNLI, Koninklijke Metaalunie, NRK, UNETO-VNI, VIG, VNCI, VNO-NCW en MKB-Nederland.

Tijdens de Dag van de Industrie willen we duidelijk maken welke beleidsprioriteiten ondernemers in de industrie voor het Kabinet hebben. Vriendelijk verzoeken wij u bijgevoegde vragen hiervoor in te vullen. Dit neemt slechts 3 minuten in beslag. Vanzelfsprekend worden de antwoorden geanonimiseerd.

Leden van de organiserende branches zijn van harte welkom bij de Dag van de Industrie aanwezig te zijn.

Advertisment ad adsense adlogger