Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Cobots in de voedselverwerking

Seminar


14 oktober 2019 van 12:30 pm tot 5:00 pm

Voorlichtingsbijeenkomst Ontdek de (on)mogelijkheden met Cobots in de voedselverwerking

Ziet u op de TV en leest u in de krant ook steeds vaker over  robots en cobots (robots die samen werken met mensen), Virtual Reality, Augmented Reality en Digital twins? Wat is dat nou precies en wat betekend het voor uw onderneming?

Aan gemotiveerd productiepersoneel komen wordt ieder jaar moeilijker, daarbij gaan ook de loonkosten ieder jaar verder omhoog. En dat bij afzetprijzen die moeilijk te verhogen zijn. Bieden deze nieuwe technologieën wellicht de oplossing voor deze uitdagingen? Of is er voor de food nog geen economisch en technisch zinvolle oplossing ?

En hoe zit het met hygiëne en  veiligheid, of het creëren van draagvlak voor vergaande automatisering in uw onderneming ?

Deze vragen en andere komen uitgebreid aan bod in de voorlichtingsbijeenkomst Ontdek de (on)mogelijkheden met Cobots in de voedselverwerking bij Food Tech Brainport.

Bent u een voedselverwerkend bedrijf en wil u weten hoe het zit, en wellicht u laten inspireren tot meer, meldt u dan aan via onderstaande knop.

Programma
12.30 uur  Ontvangst
13.00 uur Welkomstwoord en toelichting op het COTEMACO-initiatief
13:15 uur  Diverse presentaties en demonstraties
16.30 uur  Evaluatie en Netwerkborrel
17.00 uur  Einde bijeenkomst

Locatie
Food Tech Brainport
Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond

Parkeren
Achter het pand van Food Tech Brainport zijn voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

Aanmelden
Registreren voor deelname aan deze bijeenkomst kan via het formulier aan de zijkant van deze pagina. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor bedrijven die actief zijn in de Food. Daadwerkelijke deelname is alleen mogelijk na bevestiging van uw aanmelding.

Details

Date:
14 oktober 2019
Time:
12:30 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.foodtechbrainport.com/agenda/voorlichtingsbijeenkomst-ontdek-de-on-mogelijkheden-met-cobots-in-de-voedselverwerking.
Advertisment ad adsense adlogger