Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Cobotica event

Congres


19 september 2019 van 10:30 am tot 5:30 pm

Cobotica event

Cobotica event 2019

Het Cobotica event gaat over cobotveiligheid, de toekomst van cobotica, automatiseren van collaborative robots, concurreren met cobots en de terugverdientijd aan de hand van een praktijkcase.

De cobot is aan een flinke opmars bezig. Het aantal aanbieders is de afgelopen jaren explosief gestegen. En stuk voor stuk beloven die een veilige en flexibele automatiseringsoplossing die zich razendsnel terugverdiend. Maar is dat in de praktijk ook het geval? Is een cobot zondermeer veilig? Wat kan wel en wat kan niet? Hoe zit het met CE? Welke type cobots zijn er überhaupt? Wat kies je? En hoe zit het met het hele ‘umfeld’ aan grijpers, sensoren en de communicatie met bovenliggende systemen? Integratie dus.

Om op al deze prangende vragen antwoord te geven en mensen de kans te bieden hierover van gedachte te wisselen met de experts, organiseert Vision + Robotics op donderdag 19 september Cobotica event 2019. Naast een stevig inhoudelijk programma met ruimte voor vragen zijn diverse leveranciers van cobots, toebehoren en diensten aanwezig om u persoonlijk te woord te staan.

Gelijktijdig met het Cobotica event zullen ook de events Maintaining the Engineer (van Automatie|PMA) en Datacenter Innovations Day (van DatacenterWorks) plaatsvinden bij Stadion Galgenwaard in Utrecht.
Bekijk hieronder de deelnemende bedrijven aan deze events:
deelnemende bedrijven Maintaining the Engineer
deelnemende bedrijven Datacenter Innovations Day

Tijdens de lunch en de netwerkborrel kun je ook met de deelnemers aan deze events in gesprek gaan! Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie over sprekers, partners en het programma! 

MELD JE NU AAN

Details

Date:
19 september 2019
Time:
10:30 am tot 5:30 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering
Website:
https://cobotica.visionenrobotics.nl/109222/part_program
Advertisment ad adsense adlogger