Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Basics of Heartbeat Technology


12 februari 2019 van 12:30 pm tot 5:00 pm

| Gratis

Houd uw installatie beschikbaar met minimale inspanning

Zou het niet fantastisch zijn dat u niet zelf de betrouwbaarheid van uw instrumentatie periodiek moet controleren maar dat dit automatisch wordt gedaan!

Met Heartbeat Technology wordt de ‘hartslag’ van een instrument continue gemeten en bewaakt voor een betrouwbaarder, efficiënter en veiliger procesverloop en is inmiddels voor meerdere meetprincipes beschikbaar; TrustSens temperatuurmeters, Proline flowmeters, vloeistof analyse metingen en radar niveaumeters van Endress+Hauser.

Tijdens dit college wordt de werking en het gebruik van Heartbeat Technology toegelicht aan de hand van praktische voorbeelden waarbij ook de verwerking en weergave van de gegevens aan bod zullen komen.

Maak kennis met onze kennis en kom 12 februari 2019 naar het Endress+Hauser College de Basics of Heartbeat Technology. Het is de tweede in een reeks van 8 colleges met verschillende onderwerpen.

De middag begint om 12.30 uur met een walking lunch en eindigt omstreeks 16.00 uur met een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en een drankje is er dan nog tijd om na te praten.

Schrijf u vandaag nog in om zeker te zijn van een plekje bij dit gewilde college! Deelname is zonder kosten.

Details

Date:
12 februari 2019
Time:
12:30 pm tot 5:00 pm
Cost:
Gratis
Website:
http://www.nl.endress.com/college

Organisator

Endress+Hauser B.V.
Telefoon:
035 69 58 611
E-mail:
marketing@nl.endress.com
Website:
www.nl.endress.com

Locatie

Endress+Hauser B.V.
Nikkelstraat 6
Naarden, 1410 AC Nederland
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger