Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Aqua Nederland Vakbeurs 2018

Vakbeurs


13 maart 2018 van 10:00 am tot 15 maart 2018 van 6:00 pm

Aqua Nederland Vakbeurs 2018

Aqua Nederland Vakbeurs 2018 – Dé waterbeurs van Nederland!

Op 13, 14 en 15 maart vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs 2018 plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren aan zo’n 10.000 waterprofessionals. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd.

Kennis en innovatie staan centraal
Partner ENVAQUA verzorgt net als voorgaande edities kennissessies gedurende de beurs. Diverse thema’s die tijdens de beurs naar voren komen zijn circulaire economie, klimaatadaptie, stedelijk water en big data. Omdat vergrijzing in de branche een belangrijk issue is, wordt tijdens de beurs een careerevent georganiseerd in samenwerking met Nationaal Watertraineeship. Zo proberen we studenten en afgestudeerden snel aan een baan te helpen. Heeft uw bedrijf vraag naar studenten of trainees? Neem dan contact op met Ralph Wesseling van Nationaal Watertraineeship.

Nieuw!
Deze editie wordt de Innovatiestraat geïntroduceerd. Deelnemers krijgen hier de ruimte om hun bedrijf en innovatie op het gebied van watertechnologie op een speciale manier onder de aandacht te brengen. Klik hier voor meer informatie over de Innovatiestraat.

Kortom, op deze vakbeurs gericht op de Nederlandse waterbranche mag u als professional niet ontbreken! 

Details

Start:
13 maart 2018 van 10:00 am
End:
15 maart 2018 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering | Meet- en regeltechniek | Procesapparatuur en appendages | Sensoren | Test- en meetinstrumenten
Website:
https://booking.evenementenhal.nl/nl/aqua-nederland-vakbeurs-gorinchem-2018/gorinchem/exposant

Organisator

Easyfairs
Advertisment ad adsense adlogger