Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Vakbeurs


19 maart 2019 van 10:00 am tot 21 maart 2019 van 6:00 pm

Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Aqua Nederland Vakbeurs 2019 – Dé waterbeurs van Nederland!

Op 19, 20 & 21 maart 2019 vindt de dertiende editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.500 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2019 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoeker van Aqua Nederland Vakbeurs kunt u beide beurzen gratis bezoeken.

De 2018 editie is zeer succesvol verlopen!

Dit blijkt ook uit het feit dat bijna 60% direct tijdens de beurs zich al inschreef voor 2019. Nieuw op de beursvloer was de Innovatiestraat (mede mogelijk gemaakt door Water Alliance). Deelnemers kregen hier de ruimte om hun bedrijf en innovatie op het gebied van watertechnologie en rioolbeheer op een speciale manier onder de aandacht te brengen. Het initiatief werd één van de grote blikvangers op de beursvloer. Bezoekers gaven aan het erg te waarderen dat er veel innovaties gebundeld werden in de Innovatiestraat, zodat zij in één oogopslag op de hoogte waren van de nieuwste technische mogelijkheden. Het was een veelbelovend debuut, waarbij de kans groot is dat de volgende editie weer iets soortgelijk neer wordt gezet.

 

Kortom, op deze vakbeurs gericht op de Nederlandse waterbranche mag u als professional niet ontbreken! 

Details

Start:
19 maart 2019 van 10:00 am
End:
21 maart 2019 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Industriele Automatisering | Meet- en regeltechniek | Procesapparatuur en appendages | Sensoren | Test- en meetinstrumenten
Website:
https://booking.evenementenhal.nl/nl/aqua-nederland-vakbeurs-gorinchem-2018/gorinchem/exposant

Organisator

Easyfairs
Advertisment ad adsense adlogger