Laden Evenementen

« All Events

 • Dit event is voorbij.

Amsterdam Security

Vakbeurs


31 oktober 2017 van 10:00 am tot 2 november 2017 van 5:00 pm

Amsterdam Security 2017

Vakbeurs Amsterdam Security – Alles op het gebied van beveiliging en brandveiligheid

Fabrikanten zoeken steeds vaker direct contact met de eindklant, de impact van IT op de sector wordt steeds meer merkbaar en de rollen van distributeurs en installateurs veranderen daarom. RAI Amsterdam (en haar exposanten) bewegen met de markt mee, om de juiste en meest waardevolle ontmoetingen te blijven creeën. Een nieuwe creatie is geboren: Vakbeurs Amsterdam Security 2017.

De afgelopen maanden hebben we, samen met de sector – een basis gelegd voor een nieuwe opzet voor de SSA 2017. Denk aan VEBON-NOVB, De Nederlandse Veiligheidsbranche, Uneto-VNI, VEB, VBN, ASIS, politie, TNO, e.v.a.

Er is geen bedrijf of organisatie meer die niets doet aan beveiliging. De behoefte aan een veilige omgeving neemt toe. Safety & Security Amsterdam (SSA) brengt vragers en aanbieders van producten, oplossingen en informatie samen. SSA is als vakbeurs marktleider in de Benelux voor beveiliging en (brand)veiligheid en vindt plaats van 31 oktober t/m 2 november 2017 in RAI Amsterdam.

SSA biedt voor iedereen die te maken heeft met het beschermen van hetgeen voor zijn bedrijf of klant belangrijk is extra programma onderdelen. Zo was er op SSA 2015 voor de vakspecialist de ‘Dag van de Installateur’. Voor eindgebruikers die op zoek zijn naar totaal oplossingen is er het SSA Solutions Theater met een inhoudelijk programma over integrale oplossingen. Het SSA InnovationLAB laat de nieuwste trends en ontwikkelingen zien in de markt. Er is veel internationale belangstelling voor SSA. Èn de integratie van fysieke beveiliging en IT beveiliging vormen een hoofdthema op deze vakbeurs.

Voor wie?

Iedereen die zich bezig houdt met het veiliger maken van zijn omgeving: publiek, privaat of zakelijk. SSA is voor:

 1. Vakgenoten uit de veiligheidsbranche die hun klanten faciliteren met producen en oplossing
 2. Eindklanten op zoek naar totaaloplossingen, specifiek voor facility manager, security manager, gebouwbeheerder, inkoper, hoofd technische dienst, adviseur, directie, beleidsmedewerker, manager ICT
 3. Overheid, publiek private terrein; Zorg & Welzijn; Retail en Vitale Infrastructuur. Deze groepen zijn specifiek welkom vanwege de totaaloplossingen die in deze sectoren aan de orde komen
 4. Internationale bezoekers

De toonaangevende vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid

Van 31 oktober tot en met 2 november 2017 vormt Amsterdam RAI het bruisende hart voor:

 • installateurs
 • system integrators
 •  distributeurs
 • adviseurs
 • security managers
 • eindgebruikers
 • vertegenwoordigers van de publieke sector (als politie, brandweer, overheid)

Gedurende drie dagen komen alle segmenten samen onder één dak met; ca. 175 exposanten, absolute topsprekers in het SSA InnovationLAB, als ook presentaties en demonstraties van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Nieuwe segmenten tijdens grootste vakevenement in de Benelux

 • Home Automation
 • Cyber Security

En meer aandacht voor:

 • Fire Protection
 • Public Safety

Ook nieuw: All-inclusive deelname pakketten. Hoogwaardige pakketten van 12m2, 24m2, 40m2 en 60m2 inclusief standbouw, meubilair, elektra, catering en parkeren besparen de exposanten tijd en geld.

Ga naar de website van de vakbeurs Amsterdam Security 2017

Details

Start:
31 oktober 2017 van 10:00 am
End:
2 november 2017 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Data-/telecommunicatie | Industriele Automatisering | Veiligheid en beveiliging
Event Tags:
,
Website:
http://www.safetysecurityamsterdam.nl/

Organisator

Amsterdam RAI

Locatie

Amsterdam RAI
Europaplein
Amsterdam, 1078 GZ Nederland
+ Google Maps
Advertisment ad adsense adlogger