Laden Evenementen

« All Events

  • Dit event is voorbij.

3i-Event

Congres


18 april 2019 van 11:00 am tot 6:00 pm

3i event

3i-Event – Idea, Intellectual Property & Innovation

Het 3i-Event biedt interessante sprekers, interactieve sessies en goede netwerkmogelijkheden over Ideas, Intellectual Property & Innovation.

In deze tweede editie van het 3i-Event staan boeiende cases, aansprekende paneldiscussies en diepgravende parallelsessies centraal. U ontmoet IP-professionals van Octrooi Centrum Nederland, het Benelux Office for Intellectual Property en het European Patent Office. Daarnaast kunt u uitgebreid spreken met octrooigemachtigden over hoe u de juiste aandacht voor intellectueel eigendom in uw bedrijfsstrategie meeneemt.

Intellectueel eigendomsrecht sexy?
Technici, mkb-ers, startups en R&D’ers willen eigenlijk alleen maar met innovatie, nieuwe ideeën en renderende business bezig zijn. Waarom zou je je druk maken om octrooirecht? Waarom zou u veel geld uitgeven aan octrooigemachtigden en octrooiaanvragen? En waarom zou u tijd steken in het doen van onderzoek in octrooidatabanken? Intellectueel eigendomsrecht wordt vaak onterecht gezien als het ‘stiefkindje’ van de techniek en wetenschap.

Maar octrooionderzoek leidt tot waardevolle business intelligence. Wat doen concurrenten? Welke technologie kan ik snel in licentie gebruiken? Met wie kan ik samen werken? Octrooigemachtigden weten vaak de vinger op de zwakke plek van uw organisatie te leggen – en kunnen u helpen om uw concurrentiekracht te vergroten. Als u uw business koestert, moet u ook uw ideeën koesteren en beschermen.

Diepgravende parallelsessies
Werkt u bij een innovatief mkb-bedrijf of ben je als startup bezig je bedrijf op te bouwen? En wilt u weten of jouw ideeën en innovaties goed beschermd zijn? En leads genereren om uw IP-strategie op orde te krijgen? Bezoek dan naast onze inspirerende keynotes en interactieve plenaire sessies de parallelsessie ‘IP-Check voor mkb-ers en startups’.

 

Details

Date:
18 april 2019
Time:
11:00 am tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Branche:
Zakelijke dienstverlening
Website:
http://3i-event.com/
Advertisment ad adsense adlogger