Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

IT Software Asset Management

19 maart 2020 van 8:30 am tot 5:00 pm

Heliview congres

Hét jaarlijkse congres over IT & Software Asset Management

Als het om IT & Software Asset Management gaat lijken veel organisaties pas in actie te komen als er een audit komt. Dit leidt tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. Tijd voor verandering! Beter voorkomen dan genezen. Tijd om anders te kijken, zodat u scherp ziet waar mogelijkheden en kansen liggen.

Binnen het congresthema “Anders kijken, is scherper zien!” benaderen we de rol van IT & Software Asset Management vanuit verschillende perspectieven. Als IT- & SAM Manager krijgt u met veel verschillende disciplines binnen uw organisatie te maken. Hoe halen we met elkaar de meeste waarde uit IT & Software Asset Management en welke elementen zijn belangrijk voor de verschillende stakeholders?

Vaak kijken we op dezelfde manier naar IT & Software Asset Management, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Samen met de programmacommissie werken we hard aan het congresprogramma. Daarnaast biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw peers.

Voor wie is het congres bedoeld?

Dit congres richt zich op managers en senior specialisten die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van IT & Software Asset Management en licentiemanagement.

  • IT Asset Manager
  • Software Asset Manager,  Software Licentie Manager
  • Manager / Hoofd IT Inkoop, Purchase Manager, Procurement
  • Contract Manager, Compliance Manager

Ook andere rollen met betrekking tot IT & SAM zijn welkom, zoals IT Manager, Hoofd Automatisering en/of Teamleider IT, IT Service Manager etc.

Gegevens

Datum:
19 maart 2020
Tijd:
8:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://itsam.heliview.nl/

Organisator

Heliview
Advertisment ad adsense adlogger