Elektrotechniek beurs

Elektrotechniek beurs

Elektrotechniek beurs

Elektrotechniek is de sleutel voor vernieuwende, duurzame en comfortabele oplossingen in de toekomst. Er zijn verschillende elektrotechniek vakbeurzen met ieder een ietwat andere insteek, zowel in Nederland als ook in omliggende landen. De ene elektrotechniek beurs richt zich op de installatiebranche, de andere legt de focus meer op de ‘hardcore’ elektrotechnische apparatuur. Welke elektrotechniek beurs is juist voor u interessant?

Overigens vindt u alle industriële events met het label ‘elektrotechniek beurs’ terug op Industryplanner. Hieronder vindt u een aantal elektrotechnische vakbeurzen.

  • Vakbeurs Elektrotechniek toont innovaties in de woningbouw, in de utiliteitsbouw, infrastructuur en in de industrie. De laatste jaren wordt ook de energie markt goed opgepakt. Deze elektrotechniek beurs vindt altijd eind september plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
  • Technische Industriele Vakbeurs richt zich op de maakindustrie: van industriële toelevering, oppervlaktebehandeling, aandrijf- besturingstechnieken, grondstoffen en materialen tot industriële productietechnieken. Daarnaast richt deze elektrotechniek beurs zich ook op engineering, industriële automatisering, personeel en organisatie.
  • Vakbeurs Electronics & Automation is de elektrotechniek beurs voor industriële elektronica met de focus op testtechnologie, elektronicacomponenten, elektronicaproductie en design & engineering.
  • Elektro Vakbeurs Hardenberg is het event voor de installatie branche, industrie en energie sector. Deze elektrotechniek beurs vind in december plaats in Evenementenhal Hardenberg.
  • Elektro Vakbeurs Venrayis het event voor de installatie branche, industrie en energie sector. Deze elektrotechniek beurs vind in december plaats in Evenementenhal Venray.
  • Vakbeurs Elektrotechnic richt zich volledig op gebruikers en professionals uit de sectoren bouwkundige en industriële toepassingen en vindt eens per twee jaar plaats in februari in Dortmund (Duitsland).
  • De vakbeurs SPS IPC Drives richt zich op systemen en componenten in de elektrische automatisering industrie. Deze elektrotechniek beurs vindt ieder jaar in november plaats in Nuremberg (Duitsland). Dit is één van de grootste elektrotechniek vakbeurzen die er bestaan.
Advertisment ad adsense adlogger