Beurzen Nederland

 

beurzen nederland

Beurzen Nederland voor industrie en techniek

Er zijn veel soorten beurzen Nederland voor diverse branches. Voor de industrie zijn er veel bekende vakbeurzen maar ook veel minder bekende beurzen Nederland, zoals de technische vakbeurs voor smart industry en maintenance Main Industry in de TT Hall Assen. Dat geldt ook voor de vakbeurs IoT Tech Expo Europe in de RAI Amsterdam. Industryplanner is een onafhankelijk platform waarop alle industriële en technische beurzen Nederland staan vermeld.

Overzicht industriele beurzen Nederland

 •  World of Technology and Science behoort tot één van de bekendste beurzen Nederland en bestaat uit een aantal clusters: World of Automation (met een onderscheid in Process Automation en Factory Automation), World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics.
 • Industrial Processing is de grootste vakbeurs in Nederland voor de totale natte en droge procesindustrie. Deze beurs gaat over procesapparatuur, procesengineering en procesautomatisering. In 2018 is deze onderdeel van de vakbeurs WoTS.
 • Het Food Future Event geeft in één dag een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van productintegriteit, productontwikkeling, voedselveiligheid, en ondernemerschap in food.
 • De Nederlandse beurs Vision Robotics & Motion is ooit begonnen als Vision Systems, maar al snel uitgebreid met robotica en  met motion/control. Het Vision, Robotics & Motion Event gaat over industriële automatisering.
 • Vakbeurs MaintenanceNEXT. De titel zegt het al: deze vakbeurs is gericht op het onderhoud in de industrie en vindt tweejaarlijks plaats in Ahoy Rotterdam.
 • In 2018 vindt Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs gelijktijdig plaats in Evenementenhal Hardenberg.
 • Beurzen Nederland TIV (Technische Industriele Vakbeurs) vinden op verschillende locaties (Gorinchem, Harderberg en Venray) meerdere keren per jaar plaats en gaat over de maakindustrie.
 • Technishow en ESEF zijn beurzen Nederland die gelijktijdig plaats vinden. TechniShow is een technische vakbeurs voor de productietechniek en maakindustrie. Vakbeurs ESEF is de beurs in de Benelux op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering.
 • Aqua Nederland Vakbeurs is de waterbeurs waar u innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie kunt aanschouwen.
 • StocExpo Europe is de vakbeurs voor de tank terminal industrie.
 • Engineering Materials en NEW Industries behoren tot de groep vrij nieuwe beurzen Nederland, waarbij vakbeurs Engineering Materials zich richt op engineers, ontwikkelaars en bewerkers op gebied van materialen, behandelen en verwerken. Vakbeurs NEW Industries gaat over de digitalisering en automatisering van de industrie. Denk hierbij aan Smart Industry, Industry 4.0 en Internet of Things, als ook aandrijf- en besturingstechniek.
  • Update: vanaf 2017 worden de beurzen Engineering Materials en NEW Industries geïntegreerd in de vakbeurs TIV. Met de integratie van NEW Industries en Engineering Materials ontstaan er nieuwe onderdelen op TIV, zoals Smart Business, Smart Productie, Smart Proces en Smart Product. Ook worden digitalisering, engineering en design toegevoegd aan het concept

Voor een goed overzicht van alle beurzen Nederland voor industrie en techniek gaat u naar de online agenda Industryplanner.

Advertisment ad adsense adlogger