Industrie en techniek agenda - Industryplanner

Industryplanner is de industrie en techniek agenda met alle technische beurzen, congressen, conferenties, seminars als ook opleidingen, cursussen en technische trainingen in de industriele automatisering, procesindustrie, elektrotechniek, machinebouw, high tech, ea.

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Event type

Organisatoren

Locaties

Tags

Evenementen voor december 2016

Kalendermaandnavigatie

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdagzondag
28

Constructeursdag...

Hands-on Multiphysics ...

Business Software Even...

Business Software Even...

E|DPC 2016...

Themadag Energy Saving...

E|DPC 2016...

ATEX 137...

PROFIdag 2016...

2
3
4
5

Hands-on Multiphysics ...

Structural Mechanics M...

SIMATIC Industrial Eth...

Machinebouw Event 2016...

Hands-on Multiphysics ...

Aandrijftechnicus in e...

9
10
11

Informatiemanagement i...

Certified Chief Inform...

SharePoint 2013 (voor ...

Seminar Storingzoeken ...

AgriFoodTech...

SIMATIC WinCC machine-...

AgriFoodTech...

ATEX 137...

Integrale Beveiliging ...

16
17
18

CompTIA Cloud Essentia...

PRINCE2 Foundation...

SIMATIC S7 System re-t...

Lean Management (3 daa...

Lean Six Sigma Green B...

21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
+ Exporteer Evenementen van de maand

Technische vakbeurs en congres bezoekers

De online agenda van de industrie en techniek ontvangt gemiddeld 19.700 bezoekers per maand (zie grafiek). Daarnaast ontvangen circa 16.400 geïnteresseerden de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Zij blijven graag op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op Industryplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken of wat voor een technische opleiding men wil volgen.

Industryplanner richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het volgen van technische cursussen, trainingen e.d.

De juiste persoon naar het juiste technische event

De agenda beschikt over een zoek- en verfijnsysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

Advertisment ad adsense adlogger