Industrie en techniek agenda - Industryplanner

Industryplanner is de industrie en techniek agenda met alle technische beurzen, congressen, conferenties, seminars als ook opleidingen, cursussen en technische trainingen in de industriele automatisering, procesindustrie, elektrotechniek, machinebouw, high tech, ea. Beurzen, Congressen & Seminars Cursussen & trainingen Toon Alles

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Event type

Organisatoren

Locaties

Tags

Evenementen for juli 2017

Kalendermaandnavigatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
26

SIMATIC S7 systeemcurs...

27

Masterclass: Business ...

28

CE-markering over mach...

Lean in de technologis...

3D Food Printing Confe...

29

Smart Farming Conferen...

Healthy Nutrition Conf...

De toegevoegde waarde ...

30

Lean Six Sigma Black B...

1
2
3

Klantinzicht biedt mee...

4

Gebruikerstraining The...

SIMATIC S7 Storingzoek...

Gebruikerstraining The...

5

Efficiëntere buitendi...

6

Gebruikerstraining Pow...

‘Onderhoud goed ...

7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

Procesflow machineveil...

19

Risicobeoordelingen th...

20

Ontwerpen veiligheidsm...

21

Open B2B marketing, sa...

Ontwerpen besturingste...

22
23

Cars4Charity part:IV 2...

24
25
26

CE-Markering, de basis...

27

Informatiebijeenkomst ...

28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
+ Export Events

Technische vakbeurs en congres bezoekers

De online agenda van de industrie en techniek ontvangt gemiddeld 19.700 bezoekers per maand (zie grafiek). Daarnaast ontvangen circa 16.400 geïnteresseerden de tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Zij blijven graag op de hoogte van trends, noviteiten, techniek en ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Deze technische bezoekers zijn actief betrokken bij de bedrijfsvoering, het beleid, de productie, in- en verkoop en technische vraagstukken.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich iedere dag honderden bezoekers op Industryplanner welke industriele vakbeurzen en technische congressen men wil bezoeken of wat voor een technische opleiding men wil volgen.

Industryplanner richt zich op iedereen in de industrie die als potentieel eventbezoeker op de hoogte wil zijn van alle events die binnen het vakgebied plaatsvinden. Daarnaast heeft de doelgroep de sterke drang zich te willen ontwikkelen door het volgen van technische cursussen, trainingen e.d.

De juiste persoon naar het juiste technische event

De agenda beschikt over een zoek- en verfijnsysteem waardoor bezoekers gericht industriële evenementen kunnen zoeken. Een optimaal gepersonaliseerde agenda met alleen vakbeurzen, congressen en technische seminars die voor hun interessant zijn.

Deze bezoekers bekleden veelal de functie van technisch manager, engineer / constructeur, technische dienst, marketing manager, verkoper, inkoper en directeur. Zij zijn voornamelijk actief in de industriele automatisering, elektrotechniek, machinebouw, high tech, procesindustrie, productie industrie, chemie, petrochemie, voedingsmiddelen industrie, energie, water industrie, olie en gas, offshore en farmaceutische industrie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste industriële vakbeurzen en congressen? Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief.

Advertisment ad adsense adlogger