Organisatoren

Alle evenementen kunnen GRATIS online worden geplaatst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het businessmodel van Industryplanner bestaat enkel uit de verkoop van advertentiebanners. Voor meer informatie kunt u hier de Mediagegevens downloaden.

Alert op kansen en mogelijkheden oriënteren zich maandelijks duizenden bezoekers (zie grafiek) op Industryplanner.com welke vakbeurs, congres, conferentie, seminar, bedrijfsdag, workshop als ook opleiding, cursus en training men wil volgen.
Gratis uw event online plaatsen? Klik hier. Hierna ontvangt u uw login met wachtwoord in uw email.

U bent een organisator

  • U organiseert evenementen zoals vakbeurzen, seminars, workshops, roadshows, etc.
  • U organiseert opleidingen, trainingen en cursussen.
  • U bent spreker op vakbeurzen en/of congressen en u wilt uw lezing op een evenement extra onder de aandacht brengen.

Gratis

Al uw events worden gratis online geplaatst. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hiermee willen wij onze volledigheid richting alle bezoekers blijven waarborgen. Het businessmodel van Industryplanner bestaat enkel uit de verkoop van advertentiebanners.

Zeer gericht uw doelgroep bereiken

Industryplanner biedt organisatoren de mogelijkheid om zeer gericht hun doelgroep te bereiken. De organisator koppelt het event aan de bijhorende categorieen, de bezoeker geeft zijn persoonlijke interesses op: bij een match worden alleen die events getoond passend binnen de persoonlijke voorkeuren van de bezoeker.

Overal onder de aandacht

Doordat bezoekers hun gekozen evenementen en opleidingen op Industryplanner kunnen synchroniseren met hun persoonlijke agenda, zal uw event of opleiding altijd onder de aandacht van uw potentiële bezoekers blijven.

Digitale nieuwsbrief bezoekers

Bezoekers kunnen zich aanmelden voor de twee wekelijkse nieuwsbrief waarbij alle komende evenementen worden getoond: een extra reminder om uw event of opleiding in de industrie onder de aandacht te brengen.

Search optimalisation eigen website (SEO)

Bezoekers hebben de mogelijkheid om vanuit uw event op Industryplanner rechtstreeks door te klikken naar uw persoonlijke website: extra traffic voor uw website om ook andere producten/diensten onder de aandacht te brengen en het draagt bij aan een hogere ranking in Google.

Duidelijk overzicht voor het plannen van een event

Op Industryplanner kunt u in één oogopslag zien wanneer en welke soortgelijke events en opleidingen worden aangeboden: dit betekent dat u – bij het plannen van uw eigen evenement – op een overzichtelijke manier rekening kunt houden met andere (soortgelijke) evenementen.

Aanmelden

Gratis uw event online plaatsen? Klik hier. Hierna ontvangt u uw login met wachtwoord in uw email.

Partners

 
NVDO
FHI
Yellax
Industrial Lab Automation
SkilledIn
Pilz
WIB
A.B.T
Emerson Process Management
Flowmeters
Produca
Ahoy
Cost Engineering
iTanks
Vaktijdschrift Automatie|PMA
STEM Industrial Marketing Centre
ExInspect
Lenze
Hitma